miercuri, 17 noiembrie 2010

Turismul a continuat sa piarda teren in 2010

Chiar daca numarul romanilor care si-au petrecut vacantele in strainatate a scazut anul acesta, operatorii de turism din Romania nu au reusit sa atraga mai multi clieni, nici interni, nici externi.
 
Astfel, in primele noua luni ale acestui an, atat sosirile, cat si innoptarile in structurile de primire turistica cu functiuni de cazare au inregistrat scaderi cu 2,4% si, respectiv, cu 9,4 %, fata de acelasi interval din 2009, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica (INS).

Sosirile inregistrate in structurile de primire turistica in perioada mentionata au insumat 4.689,4 mii, in scadere cu 2,4% fata de cele din primele noua luni din 2009.


Romanii nu au mai avut bani de vacante, astfel ca nu si-au mai rezervat sejururi in strainatate, dar nici nu au petrecut zilele libere la vreo pensiune sau vreun hotel din tara. Cel putin, nu cu acte in regula. Potrivit INS, mai mult de trei sferturi din sosirile turistilor in structurile de primire turistica cu functiuni de cazare au reprezentat sosiri ale turistilor romani.


Cei mai multi turisi s-au cazat in hoteluri (75,8%).


Link building explained A-z! This is literally the "Ultimate" link building guide on the market! By Josh Spaulding


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu