sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Revelionul 2011, personalizat dupa propriul buzunar

Daca nu ai ales nicio oferta pentru Anul Nou, agentiile de turism iti pregatesc vacanta in functie de buget. Cu 500 euro poti opta pentru Amsterdam sau Antalya, iar cu 1.000 euro - Dubai.


Cei care dispun de un buget pentru revelion, insa nu au nicio idee de vacanta pentru noaptea dintre ani, pot apela la agentiile de turism specializate in concedii "tailor made" (croite dupa bugetul fiecaruia).


Nu trebuie decat sa comunice bugetul, perioada disponibila deplasarii si preferintele privind cazarea.


oferte pentru cei cu venituri medii


Daca dispui de 500 de euro, agentiile de turism recomanda un weekend prelungit la Amsterdam, in perioda 30 decembrie-3 ianuarie. pretul este de 490 de euro/persoana si include biletul de avion, patru nopti de cazare cu mic dejun la hotel de patru stele si consultanta medicala pentru calatorie.



O alternativa este Antalya, accesibila de revelion pentru 524 de euro. pretul include cinci nopti de cazare la un hotel de cinci stele, in regim all inclusive si transportul cu avionul.


Cine are ceva mai multi bani de cheltuit in perioada Anului Nou, poate alege un concediu in Emirate, mai precis in Dubai. Pentru opt nopti de cazare, in perioada 26 decembrie-3 ianuarie, turistul va plati 1.090 de euro. Are incluse biletul de avion si cazare cu mic dejun la Arabian Park Hotel, clasificat la trei stele. Nu se asigura insa taxa de viza (75 de euro).


La aproximativ 920 de euro, se poate achizitiona pentru revelion o vacanta de sase nopti cazare cu demipensiune in Maroc, in perioada 28 decembrie-3 ianuarie. oferta reprezinta un circuit Ca sablanca- Marakesh-Fez, si include biletul de avion, transferurile, excursii efectuate.


Unde poti merge cu 5.000 euro


Cine nu se uita la bani pentru revelion si e dispus sa cheltuiasca 4.845 euro, poate opta pentru o incursiune in Mexic, caci atat se plateste pentru un circuit de 16 zile. Plecarea este pe 26 decembrie cu retur pe 10 ianuarie. In program sunt bifate vizitele in Ciudad de Mexico, o calatorie cu barca pe Sumidero Canyon, la vestigiile maiase de la Palenque.


Nu lipseste din program nici vizitarea Cancunului, peninsulei Yucatan si a vestigiilor maiase de la Chichen-Itza. Tariful include biletele de avion, 15 nopti de cazare, excursiile si toate taxele de intrare la obiectivele turistice.



View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu