joi, 18 noiembrie 2010

Programul ‘Craciun in Bucovina’, promovat in tara dar si in strainatate

Va incepe in curand promovarea proiectului european, astfel ca, agentiile de turism, asociatiile de turism sau  proprietarii hotelurilor si pensiunilor vor avea posibilitatea de a pregati din timp ofertele la pachetele turistice complexe pentru perioada ce urmeaza, o perioada mai deosebita datorita sarbatorilor de iarna.


Programul are punctul de start in 5 Decembrie unde va avea loc un spectacol pentru copii, ce va fi organizat la Muzeul Satului Bucovinean din Suceava.


In intervalul 6-18 Decembrie se vor mai organiza actiuni diferite de tipul: sezatorilor , clacilor  si a altor obiceiuri de Ignat din mai multe zone, astfel turistii vor putea sa admire si sa participe la repetitii pentru colinde, la urari si la pregatirile bucovinenilor de sarbatori.


Programul de colinzi va incepe din 19 Decembrie, astfel ca in data de 23 Decembrie va avea loc la Sucevita concertul ‘Colinda colindelor’, impreuna cu alte spectacole cu colinzi in orasele din judet. In 24 Decembrie turistii si localnicii vor putea asculta colinde in vetre folclorice, cat si in gospodarii taranesti, dupa traditie. In 25 Decembrie va avea loc Concertul de Craciun de la Gura Humorului.


In perioada 27-30 Decembrie se vor organiza diferite Festivaluri ale obiceiurilor, insotite de prezentari de masti si formatii/grupuri cu uratori.


Evenimentul intitulat ‘La urat in Bucovina’ va avea loc in ultima zi din an (31 Decembrie), iar in Prima zi din Noul An va avea loc ‘Balul gospodarilor’ si umblarea cu Sorcova.


View the original article here


travel Tips Australia E-Book


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu