joi, 25 noiembrie 2010

Charterele catre Dubai ieftinesc vacantele in Emiratele Arabe

De la sfarsitul lui decembrie pana pe 17 februarie vor fi operate curse charter saptamanale catre Dubai si Fujairah. pretul mediu al unui sejur se ridica la 800 de euro de persoana.
 

Startul vacantelor in Emiratele Arabe Unite va fi dat inainte de revelion, cand Air Bucharest va opera prima cursa charter catre Dubai. Astfel, un sejur de Anul Nou costa aproximativ 840 de euro pentru sapte nopti de cazare cu demipensiune, la un hotel de patru stele (Excelsior Creek), la care se adauga taxa de aeroport de 129 de euro, respectiv taxa de viza care costa 80 de euro (oferta a agentiei Christian Tour).


Cei care vor mai mult de la vacanta de revelion au optiunea unui sejur in Fujairah, unul dintre cele sapte emirate arabe. pretul unui sejur in perioada 30 decembrie-6 ianuarie este de aproximativ 1.285 de euro (oferta Prestige Tours) si include transportul cu avionul, transferurile, sase nopti de cazare la cinci stele cu mic dejun, respectiv asistenta turistica in limba romana. La toate acestea se adauga taxele de aeroport si de viza.



Incepand cu 6 ianuarie si pana pe 17 februarie, agentiile au pregatit oferte saptamanale, speciale pentru Emirate. Un sejur de sapte nopti de cazare in Dubai la un hotel de patru stele, cu demipensiune, porneste de la 686 de euro, la care se adauga taxele de aproximativ 200 de euro.


Azi plaja, maine schi


In oferta agentiilor se gaseste si circuitul Dubai-Fujairah. Se vor vizita ambele emirate, cazarea va fi la un hotel de patru stele in Dubai si la cinci stele in Fujairah. pretul sejurului este de 799 de euro/persoana. "Pentru primele patru nopti oferim bonus: turistii platesc mic dejun si primesc demipensiune", spune Mircea Vladu, presedintele agentiei de turism Prestige.


Dupa plaja, daca turistii vor sa testeze "iarna din Emirate", au la dispozitie cea mai mare platforma de schi acoperita din lume, de 22.500 mp, in Mall of the Emirates. Resortul Ski Dubai este dotat cu un sistem eficient de izolare care permite pastrarea unei temperaturi de -1 grad Celsius in timpul zilei, respectiv - 6 grade noaptea, cand se produce zapada. Mai mult, exista cinci partii cu grade de dificultate diferite. Un ski pass pentru doua ore costa 49 de dolari, iar unul pentru o zi 82 de dolari. In pret sunt incluse jacheta, pantalonii, sosetele, schiurile, betele si claparii.


Contra cost (40 de dolari pe ora), turistul poate lua lectii de schi. Persoanele care prefera alte sporturi de iarna pot practica bobul sau snowboardul. Pentru distractie, cea mai potrivita este Pestera Snow Park, tot din cadrul resortului.



View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu