duminică, 28 noiembrie 2010

Concediul lasat pe ultima suta de metri, mai ieftin cu 30%

Cei care si-au pastrat vacanta pentru ultimele luni ale anului se pot bucura de ofertele last minute. Printre cele mai atractive destinatii se numara Egipt, Austria si Ungaria.
 O vacanta contractata cu putin timp inainte de plecare poate fi o alegere mult mai ieftina decat de obicei. Acest lucru se intampla doar in cazul rezervarilor last minute, devenite destul de populare in randul romanilor, care, contrar vesticilor, nu-si planifica vacanta cu mult timp inainte de momentul plecarii.

Cei care vor sa plece saptamana aceasta in croaziera in Egipt, Iordania, Israel vor scoate din buzunar 299 de euro pentru opt zile pe mare (oferta Dal Travel). Tariful include cazarea, pensiunea completa (trei mese si trei gustari pe zi) si accesul la toate facilitatile vasului (sala de fitness, piscina, biblioteca). Insa plecarea este pe 25 noiembrie.


Croaziera prelungita pe Nil, la preturi de la 639 de euro


Tot in Egipt, de data aceasta plecarea este de Mos Niculae, cei interesati pot contracta o vacanta la Sharm-el-Scheikh, in regim demipensiune. pretul: 339 de euro (oferta Calibra Travel). Tariful include biletul de avion, transferurile, asistenta turistica si sapte nopti cazare la un hotel de trei stele.


Cine dispune de mai mult timp liber in aceasta perioada poate opta pentru o croaziera pe Nil, de 12 zile, al carei pret este 639 de euro (oferta Ja"?Info Tours). Cazare pe uscat se face in hoteluri de patru stele, in regim demipensiune, iar vasul pus la dispozitia turistilor este clasificat la cinci stele. Tariful include si biletul de avion pe ruta Bucuresti-Cairo si retur.


vacante in capitale europene


Pietele de Craciun sunt o mi nunatie pentru turisti. Cei care nu si-au facut inca planuri de sarbatori, pot alege din ofertele last minute ale agentiilor de turism. O vacanta de doua zile la Budapesta si inca doua la Viena costa 210 euro, turistul avand incluse in pret cazarea cu mic dejun la hoteluri de trei si patru stele, transportul cu autocarul, plus ghid turistic (oferta Christian Tour).


O alta capitala europeana, Roma, este in oferta last minute a agentiilor de turism, pentru 254 de euro. Tariful include cazarea la un hotel de trei stele, transportul cu avionul si trei nopti de cazare cu mic dejun (oferta Prestige Tours). Pentru urmatoarele trei sambete, Praga este in oferta last minute a tour-operatorilor la pretul de 199 de euro (oferta Perfect Tour).


Pentru aceasta suma, turistul are asigurat transportul cu avionul, doua nopti de cazare la un hotel de trei stele in apropiere de centrul istoric al orasului, si micul dejun.


Cei care vor saptamana viitoare sa plece la Budapesta pot achizitiona o vacanta cu doar 260 de euro. Avionul, patru nopti de cazare cu mic dejun inclus la un hotel de trei stele sunt cuprinse in pret. Pentru a beneficia de acest tarif, turistul trebuie sa aleaga 29 noiembrie ca data de plecare (oferta Magic World Travel & Tour).



View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu