vineri, 26 noiembrie 2010

Brandul turistic al Romaniei si la… Moscova

Statiunile din tara noastra sunt la dispozitia turistilor rusi, putandu-se negocia pachete atractive pentru acestia, cat si organizarea unor evenimente speciale, de pilda Craciunul si/sau Anul Nou pe stil vechi. Atragerea turistilor provenitia din Rusia s-a facut prin implementarea unor zboruri charter de la Moscova spre Bucuresti, Constanta si Targu Mures, cu toate ca potentialul de dezvoltare al acestui segment este cu mult mai mare.

Acuma, plusul Romaniei vine din partea statiunilor balneare, de care multi doctori si tour-operatori din Rusia ce au fost prezenti la acest eveniment s-au aratat interesati. Ba mai mult, din pachetele ofertelor turistice din Romania interesul a fost indreptat catre statiunea Sovata care este preferata si mai mult cautata datorita tratamentelor eficiente de fertilitate, tratamentelor pentru infrumusetare si intinerire sub marca ‘Ana Aslan’ si a salinelor.

E foarte important sa se imbunatateasca imaginea Romaniei cat mai mult. Potrivit reprezentantului M.D.R.T (Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului) la Moscova, anul trecut (2009), un numar de peste 70.000 de cetateni rusi au vizitat Romania, cu circa 17 % mai mult decat in anul 2008.

Astfel, Romania a invitat Rusia, cu prilejul lansarii brandului turistic de tara la Moscova, ‘sa exploreze Gradina Carpatica ’a tarii noastre, ne informeaza AgerPres.


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu