sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Oferte de Revelion in insula zeitei Afrodita

Cipru a devenit, in ultimii ani, nu doar o destinatie estivala, ci si una cautata de turistii care vor sa petreaca sarbatorile de iarna intr-un mediu mai cald.
 
Iar ofertele de iarna sunt numeroase. Spre exemplu, oferta agentiei Best Tourism vine cu un pachet de cinci nopti de cazare in Limassol, in perioada 30.12.2010-04.01.2011, cu demipensiune si transport cu avionul, la un pret de 497 de euro de persoana. pretul include si cina festiva in noaptea dintre ani, dar si o excursie in muntii Troodos. Ceva mai ieftina, dar care nu include pretul cinei de revelion, este oferta celor de la AA Travel, agentie care pune la dispozitia clientilor un pachet de cinci nopti in Larnaca, cu mic dejun si transport cu avionul, la un pret de 399 de euro de persoana, pentru perioada 29.12.2010-03.01.2011. Vacanta de cinci stele, de la 559 de euro Pentru turistii care dispun de bugete mai generoase, exista si oferte de revelion cu cazare in unitati hoteliere de cinci stele, care pornesc de la 559 de euro, cum este cazul ofertei agentiei Ultramarine Travel. De precizat ca pretul nu include costul cinei festive, iar turistilor le este asigurat, in oferta agentiei, doar micul dejun, pentru demipensiune achitandu-se in plus 149 de euro de persoana. Cipru nu este o destinatie din categoria celor ieftine, daca vorbim de preturile practicate de magazinele si restaurantele de pe insula.


Comparativ cu principalii competitor din zona turistica mediteraneeana, preturile de aici sunt cu aproximativ 25% mai mari, chiar si la apa, fructe sau bauturi. Acest motiv a facut ca Cipru sa primeasca un aflux tot mai mare de turisi, mai ale in timpul verii, care prefera variant unui sejur cu self-catering si aprovizonarea cu alimente si cele trebuincoase pe durata sederii din supermarketuri si nu din pietele pentru turisti. Negociati excursiile pe care le doriti Pentru a economisi ceva bani, este indicat sa cumparati excursii optionale de la companiile locale si nu de la agentiile din Romania. Astfel, veti putea negocia direct pretul final si, in cazul in care faceti parte dintr-un grup mai numeros, puteti otine discounturi semnificative. Dintre excursiile prezentate in ofertele locale, nu ratati turul insulei cu masina si croazierele de o zi.




View the original article here

Local Niche Secrets Reveals A New Way To Make A Lot Of Money From Niche Marketing With Almost No Competition! Just Release In CB - Get Paid With 3 Income Streams. Register For Affiliate Promo Tools Now at www.LocalNicheSecrets.com/affiliate.html


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu