sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Ice Hotel se deschide pe 24 Decembrie

Conceptul din 2005 reprezinta un veritabil ‘complex de gheata’, impreuna cu Winter Park-ul (esplanada cu statui de gheata) si Biserica de Gheata, toate acestea constituind un brand turistic pentru Balea Lac, dar si pentru Masivul Fagaras.


Tema din acest an pentru Ice Hotel reprezinta o dedicatie pentru pietrele pretioase si semi-pretioase (safir, smarald, diamant, ametist, topaz,etc), proiectul fiind denumit ‘Ice Hotel – Lights and Stones’.


Un Ice Bar, un Ice Restaurant + o esplanada cu expozitie de statui din gheata va fi inclusa in complex. Aria totala de constructie a hotelului va fi de aproximativ 650 m2. Mentionam faptul ca fiecare camera va fi dotata cu cate un pat dublu (numarul camerelor va fi extins la 14 ). Pretul unei camere va fi de 150 ron/persoana.


Speram ca si de aceasta data, Ice Hotel sa fie un adevarat succes printre turistii care vor lua parte aici la Sarbatorile de iarna, fiind necesare rezervari facute din timp.


Astfel ca, Ice Hotel (de la Balea Lac), ce se gaseste in Masivul Fagaras, la peste 2.000 de metri inaltime va fi accesibil turistilor pana pe data de 30 Aprilie 2011.


View the original article here


Local Niche Secrets Reveals A New Way To Make A Lot Of Money From Niche Marketing With Almost No Competition! Just Release In CB - Get Paid With 3 Income Streams. Register For Affiliate Promo Tools Now at www.LocalNicheSecrets.com/affiliate.html


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu