miercuri, 17 noiembrie 2010

S.C Turism Felix va face disponibilizari

Datorita faptului ca, numarul de turisti care vin in Baile Felix este tot mai mic, obliga conducerea de la cel mai mare operator de turism din Baile Felix sa trimita in somaj circa 16% din salariati (128 de persoane). Motivul disponibilizarilor ar fi simplu… numarul turistilor ce sunt in vacanta este aproape egal cu numarul angajatilor. Pentru aceasta iarna, din pacate, muncitori calificati, receptioneri, ingineri, economisti, ospatari si bucatari vor fi nevoiti sa devina someri.


E o situatie neplacuta, dar necesara, aceasta reducere a cheltuielilor, deoarece in sezonul viitor statiunea va avea posibilitatea sa functioneze la capacitate maxima si pe deasupra sa poata sa isi continue planurile de investitii. Conditiile economice si numarul redus de turisti (cu 15% mai putini turisti fata de anul 2009), au determinat aceasta disponibilizare.

Turism Felix a inchis, in prezent (si speram sa fie ceva temporar), 2 din cele 7 hoteluri:


Hotel Unirea (2 stele) si Hotel Nufarul (3 stele)… pana de Revelion. Exista totusi speranta ca in luna Aprilie 2011 cei trimisi acum in somaj sa trebuiasca sa revina inapoi la munca. S.C Turism Felix dispune de circa 828 de angajati. In prezent sunt in statiune 1.030 de turi?ti, insa statiunea are o capacitate de 2.400 de locuri cu 1.900 in func?iune.


Asadar,  S.C Turism Felix a anuntat la A.J.O.F.M-Bihor disponibilizari pentru lunile Noiembrie si Decembrie.


Link building explained A-z! This is literally the "Ultimate" link building guide on the market! By Josh Spaulding


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu