marți, 16 noiembrie 2010

Hoteluri si restaurante, scoase la vanzare pe litoral

"Este vorba de societati care activeaza in domeniul turismului intrate in procesul de privatizare in acest an, la care statul detine actiuni, prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Metoda folosita in toate cele trei cazuri este licitatia publica cu strigare competitiva (sau olandeza)", se spune in comunicat.


Licitatia organizata la SC Neptun-Olimp SA are ca termen de depunere a ofertelor data de 8 noiembrie, ora 15:00, a doua zi fiind programata deschiderea documentatiei de participare, in prezenta ofertantilor. Activele Neptun-Olimp SA scoase la vanzare sunt Complexul Faleza Galati, cu teren aferent in suprafata de 3.586 mp si doua terenuri intravilane din Neptun, in suprafata de 3.000 mp, respectiv 5.483 mp.


Pentru licitatia organizata la Mamaia SA si Litoral SA termenul limita de depunere a ofertelor este 16 noiembrie, ora 13:00, urmand ca a doua zi sa aiba loc sedinta de deschidere a documentelor de participare, in prezenta ofertantilor.


Mamaia SA scoate la vanzare Vila Turistica Mamaia, cu teren cu o suprafata de 2.145 mp, si Complexul Hotelier Mamaia, cu teren in suprafata de 2.329 mp, precum si mijloacele fixe si obiectele de inventar ale celor doua active.


Litoral SA liciteaza "Sediul Administrativ Hotel Bucuresti B" cu teren de 692 mp, "Magazie propaganda", cu terenul aferent, de 712 mp, precum si mijloacele fixe si obiectele de inventar aferente.


Insider Secrets of how to earn 1000's of $ tax free working in the Cayman Islands-Worldwide Appeal-75% Com-Great Affiliate tools-Exit tech to boost conversions.Membership site being developed to provide Residual Income. See Affiliate pages for news.


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu