duminică, 21 noiembrie 2010

Hotelul de gheata de la Balea Lac se deschide in Ajunul Craciunului

Hotelul de gheata de la Balea Lac, situat in inima Masivului Fagaras, la 2.034 de metri altitudine, va fi inaugurat anul acesta pe 24 decembrie si va fi deschis turistilor pana pe 30 aprilie 2011, iar suprafata sa va fi extinsa la 14 camere, ce vor avea nuantele si irizatiile pietrelor pretioase si semi-pretioase carora le sunt dedicate: topaz, safir, smarald, diamant sau ametist, a anuntat compania de proiect.
 
ICE Hotel, singurul hotel de acest gen din Europa de Sud-Est, implementeaza un concept intalnit pana acum doar in tarile nordice ale Europei, Canada sau Japonia si are o anumita tema in fiecare an. In acest an, proiectul, denumit "Ice Hotel - Lights and Stones", va fi dedicat pietrelor pretioase.

Complexul va include un Ice Bar, un Ice Restaurant si o esplanada cu expozitie de statui din gheata. Suprafata totala de constructie a hotelului va fi de circa 650 de metri patrati, iar fiecare camera este dotata cu un pat dublu.


Tariful va fi de 150 de lei de persoana pe noapte.


Succes printre britanici


"Ice Hotel 2011" va cuprinde si in acest sezon o serie de actiuni in cinstea sarbatorilor de iarna, precum si activitati precum team-buildingurile. "ICE Hotel se bucura de un real succes printre britanici, mai multi turisti din aceasta tara facandu-si deja rezervari pentru acest sezon", se arata intr-un comunicat.


De la crearea sa din 2005 de catre compania Klingeis Consulting, Hotelul de Gheata a fost gandit ca facand parte dintr-un adevarat "complex de gheata", alaturi de Biserica de Gheata, esplanada cu statui de gheata sau Winter Park, toate construind un brand turistic pentru Balea Lac si Masivul Fagaras.


View the original article here


Submit Website To 100 Directories Only $29.00 One-Time Payment. Display Within 24 Hours Guarantee!


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu