vineri, 26 noiembrie 2010

Oferte last-minute si destinatii foarte atractive

2 zile la Budapesta + 2 zile la Viena =  210 euro/persoana ( aici aveti inclus: Cazare +  mic dejun la hotel de 3 si 4 stele, Transport cu autocarul + ghid turistic).

La Roma, 3 nopti de cazare la hotel de 3 stele + mic dejun + transportul cu avionul = 254 de euro. Pentru Praga, 2 nopti de cazare la hotel de 3 stele + mic dejun + transportul cu avionul =  199 de euro.

Sau, din nou, la Budapesta cu numai 260 de euro aveti: transport  avion, 4 nopti de cazare la hotel de 3 stele + mic dejun inclus.

Pentru destinatii de croaziera ca: Egipt, Iordania, Israel, cu 8 zile pe mare unde aveti: Cazare – pensiunea completa  cu 3 mese + 3 gustari/zi, Acces la toate facilitatile vasului (biblioteca+ sala de fitness + piscina) la pretul de 299 de euro.

In Egipt, cu plecare din 6 Decembrie, la Sharm-el-Scheikh, in regim demipensiune, bilet de avion + transferuri + asistenta, 7 nopti (8 zile) cazare la hotel de 3 stele = 339 euro.

O croaziera pe Nil (12 zile), cu cazare pe uscat in hoteluri de 4 stele, in regim demipensiune, iar vasul este clasificat la 5 stele, aici aveti inclus si bilet de avion pe ruta Bucuresti-Cairo + retur = 639 de euro.


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu