marți, 16 noiembrie 2010

Tarife la vacante de Craciun si/sau Revelion

S-a deschis Targul de Turism al Romaniei in Pavilionul central al Romexpo… expozitia a ajuns la editia cu numarul 24 si mai este timp pana Duminica, 31 Octombrie 2010 (program intre orele 10-18) sa profitati de oferte cu pana la 20% reducere. Biletul de intrare costa 5 lei.


Exemple de oferte la pachetele turistice din Romania


Pachet de 2 nopti pentru 2 persoane Predeal = 890 de lei (mic dejun inclus), aveti posibilitatea de a participa la pregatirea porcului in stil exclusiv traditional, cu vin fiert si tuica.


Pachet de 4 zile in Maramures, la pensiune de 3 margarete = 700 lei/persoana. Aici puteti gusta din bucate traditionale specifice, ca : sarmale, cozonaci si pomana porcului.


De Revelion


Puteti alege statiuni din Turcia, ca de pilda la Hotelul Concorde (5 stele) din Antalya, pentru 5 nopti veti avea de platit 679 euro/pesoana.


De Revelion in Austria, la o pensiune de 3 margarete din statiunea Bruck, un sejur de 6 nopti in regim all-inclusive costa circa 525 euro/persoana.


Pentru alte oferte atractive de Craciun si/sau Revelion sau alte oferte de pachete turistice nu ezitati sa consultati… www.sejur24.ro

7 nopti in Egypt la Sharm el Sheikh, cu cazare all inclusive la hotelul de 4 stele -El Hayat Sharm- la pretul de 716 euro.


3 nopti in Bulgaria, statiunea Constantin si Elena, la hotelul Azalia SPA (4 stele), cazare all inclusive = 295 euro.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu