vineri, 19 noiembrie 2010

Revelion 2011 in Mexic, Venezuela, Jamaica sau Kenia, cu cateva mii de euro/persoana

Romanii care dispun de aproape 5.000 de euro pot sarbatori revelionul intr-un hotel de lux de pe o plaja exotica sau intr-un bungalou, privind pestii prin podeaua din sticla.
 
Operatorii de turism promit ca 2011 va fi mai bun decat 2010, daca revelionul va fi petrecut intr-o statiune exotica, pe plaja, cu un cockteil in mana. Mexic, Venezuela, Jamaica sau Kenia sunt noile destinatii intens promovate, mai ales ca au un numitor comun: le permit turistilor sa le ureze neamurilor infrigurate de crivat ''La multi Ani!'' de pe o plaja insorita.

In Mexic, de exemplu, in luna decembrie, temperatura medie nu coboara sub 7 grade Celsius. Turistii romani care vor sa petreaca un sejur de 9 zile/8 nopti instatiunea Puerto Vallarta vor plati tarife de la 1.930 de euro/persoana, daca vor alege o camera dubla standard intr-un hotel de trei stele. Pentru optiunea de cazare ''superior'', disponibila la un hotel de 4 stele, tariful va creste la 2.490 de euro/persoana. Cei mai multi operatori de turism nu includ in tarife si taxele de aeroport sau asigurarea medicala. Trebuie tinut cont si de faptul ca, deocamdata, nu exista curse directe, fiind folosita varianta cu escala la Londra.

revelion in bungalou


Turistii care prefera cazarea mai aproape de sol pot alege sa petreaca un sejur de 8 zile/7 nopti intr-un bungalou, situat intr-un complex de 3 stele din Isla Margarita, Venezuela.


Pentru o vacanta all inclusive, in camera dubla, clientul va plati peste 1.240 de euro. In oferta este inclus doar zborul Frankfurt - Porlamar - Frankfurt. pretul unui bilet de avion Bucuresti- Frankfurt porneste de la 99 de euro. Turistii care cauta o alternativa la la clasicele vacante ''la ski" si carora nu le lipseste spiritul de aventura pot opta pentru o destinatie putin cunoscuta, cum este Kenia. Aici, turistii pot face excursii de la muntele Kenia la plajele albe cu nisip fin, de unde poti porni intr-un safari subacvatic in Oceanul Indian.


Cei care prefera aventura pe uscat pot alege un safari traditional, organizat in parcurile sau rezervatiile naturale din aceasta tara.


Un sejur de 9 zile cu plecare din Bucuresti si cu escala in Budapesta, la un hotel de patru stele, cu servicii all inclusive, este 1.874 euro/persoana, daca turistii vor alege sa se cazeze intr-o camera dubla. In aceasta suma sunt incluse taxele de rezervare si de aeroport, precum si cina festiva de revelion.


In plus, se mai plateste viza la sosirea in tara, in valoare de 40 de euro.


View the original article here

Are you in India? Planning to travel North India.Now yo don't need to hire any tourist guide. With this unique travel book you can save 40% money and time. Covering 10 cities it has all the best ways for travelling from delhi to Agra.


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu