miercuri, 8 decembrie 2010

In Franta, Italia, Germania… sau Caraibe de Revelion ?!?

Preturile de Revelion in Paris, sunt cuprinse intre 119 euro (la hotel de 2 stele) si peste 600 de euro (la hotel de 4 si sau 5 stele).

O vacanta/un concediu de vis (pentru multi) la Disneyland, in perioada Revelionului poate fi indeplinita daca alegeti pachetul cu 3 nopti de cazare + bilet de avion (destinatia Paris) + transfer la aeroport-hotel si retur + supliment demipensiune pentru circa 1.440 euro de persoana.

Poate cea mai scumpa oferta din Italia este cea din Venetia, la Hotel Royal San Marco (3 stele) pentru 450 euro/sejur, sau o varianta mai ieftina ar mai fi, la unul din hotelurile de 2 stele care pentru o vacanta de 3 nopti in perioada 30 Decembrie – 2 Ianuarie solicita 66 de euro.

In Berlin (Germania) pretul unui concediu programat este de 130 euro la Hotelul Grand City Excelsior (mic dejun inclus), sau la Hotelul Express By Holiday Inn Dusseldorg pentru 395 euro (mic dejun inclus).

Un Revelion mai exotic costa peste 1.750 euro in Insulele Cayman (Caraibe) si are inclus… biletul de avion (plecare din Germania) + 7 nopti de cazare (fara mese).

Sau o alta destinatie exotica ar putea fi… Jamaica. Preturile pornesc de la 1.350 euro (la Hotelul Rooms Negril) sejur de 7 nopti cu mic dejun inclus si ajung la 1.960 euro cu cazare la Hotel Holiday Inn Sunspree Resort cu servicii in regim all inclusive, oferte valabile pentru intervalul 30 Decembrie – 6 Ianuarie.


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu