vineri, 3 decembrie 2010

Cum poti calatori cu stil?

Luxul pentru unii este doar o notiune, dar pentru altii este un stil de viata. Si cand iti permiti o viata luxoasa, evident ca si atunci cand calatoresti o faci in acelasi stil.
 
De aceea lonelyplanet.com ne-a aratat cum calatoresc oamenii de afaceri.


Singapore Airlines - apartamente cu pat dublu


Singapore Airlines este linia aeriana nationala a Singapore. Nodul principal este la Aeroportul Internacional Changi. Aceasta companie s-a dezvoltat foarte mult pe partea de calatorii pentru oamenii de afaceri. Singapore Airlines este una dintre cele mai admirate companii aeriene din lume. Are un nume puternic si este foarte inovatoare, sigura si are niste servicii excelente - de aceea este aleasa de multi oameni cu bani. Cu servicii bune si cu un confort dus la extrem, oamenii care calatoresc si au bani aleg o astfel de companie aeriana. Un zbor de la Londra la Singapore costa aproape 6.500 de dolari, iar pentru intoarcere trebuie sa platiti aceeasi suma.


Inchirierea unei supermasini


Cateodata o Toyota Prius fara limita de vizita nu este suficienta. Din fericire, exista cateva companii care va pot indeplini toate dorintele cand vine vorba de o masina. Daca visezi sa te plimbi pe drumurile rurale engleze, Dream Car Hire te poate ajuta cu orice masina, incepand cu un Ferrari 430 F1 Spider pana la un Bentley GT convertibil. Pentru inchirierea unei astfel de masini trebuie sa platesti 775 de dolari pe zi.


Propria ta insula


Intotdeauna ai visat, probabil, sa fii singur pe o insula. Un reprezentant al companiei Farhad Vladi te poate ajuta. El iti poate inchiria sau vinde o insula exclusivista si retrasa unde poti fugi de lume si poti sa scapi de stres si de neplacerea de a te intalni cu alte persoane. Poti alege o insula spaniola, unde poti vizita si un castel, pretul este pe masura - de peste 2.000 de dolari pe zi - sau puteti alege o insula din Fiji, un mic paradis al coralilor care costa 6.600 de dolari pentru 4 nopti pentru 4 persoane. Daca inchirierea nu este de ajuns, atunci alegeti sa cumparati Cornish Cay in Bahamas, la un pret de 9 milioane de euro.


Plimbari cu submarinul


Pentru 25.000 de dolari poti ajunge pe Necker Nymph, un submarin cu trei locuri, pentru o saptamana. Submarinul este construit dupa un model fighter jet si poti explora albastra mare a Caraibelor si vedea niste peisaje spectaculoase.
Cazare in cel mai luxos hotel din Elvetia
Chiar si dupa standardele preturilor hotelurilor de lux din Elvetia, penthouse-ul de la Geneva's President Wilson Hotel are un pret cam piperat. Cam 65.000 de dolari trebuie sa platesti pe noapte pentru cazarea in acest penthouse. Pentru acesti bani ai un lift privat, o multime de vederi frumoase catre lacul Geneva si o echipa bine pregatita sa-ti indeplineasca toate dorintele. Cei care vin cel mai des sa ocupe acest penthouse sunt demnitarii ONU sau cei care participa la Forumul Economic Mondial.


» vezi articolul original


sursa:



View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu