vineri, 3 decembrie 2010

De Revelion in Bulgaria, Grecia sau… Turcia

Cu totii stim ca preturile pentru un sejur de Anul Nou in afara tarii sunt variabile, de la 27 la 2.970 euro. O oferta atragatoare este cea din centrul statiunii Bansko (Bulgaria), la Hotel Durchova Kashta, unde pentru un sejur de 3 nopti, turistii au de platit numai 27 euro/persoana (Nu sunt incluse in pret transportul si serviciile de masa).

Sau, tot in Bulgaria, dar de aceasta data, la Nisipurile de Aur, cazare la Hotelul BonaVita (2 stele), un sejur de 3 nopti, regim all inclusive, de la 90 euro/persoana.

In Grecia, preturile pentru vacantele programate in perioada sarbatorilor de iarna sunt cuprinse intre 65 si 425 de euro, pentru 3 nopti de cazare (mic dejun + cina festiva de Revelion).

Pentru un Revelion de neuitat in Turcia, la unul din cele mai mici preturi (turistii in acest caz, sunt nevoiti sa-si asigure transportul), ar fi o oferta la un hotel de 4 stele, de pe plaja Kusadasi, unde un sejur de 3 nopti (demipensiune + masa festiva) costa 56 euro/persoana sau o alta varianta ar fi la Hotelul Adam&Even (5 stele), din statiunea Belek, un sejur de 3 nopti, cu servicii de masa (regim ultra all-inclusive) si transport cu avionul (cu plecare din Bucuresti sau Cluj).

Astfel, hotelierii turci solicita preturi cuprinse intre 56 euro si 615 euro pentru sejururile ofertata cu ocazia Anului Nou.


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu