miercuri, 17 octombrie 2012

Ski la Pamporovo in Bulgaria

ski-la-pamporovoPamporovo este cea mai mare statiune montana din muntii Rhodope. De asemenea este una dincele mai mari statiuni din Bulgaria.
Schi Pamporovo este localizat la 260 km distanta de Sofia, 8km distanta de orasul Plovdiv si 15 km distanta de oraselul Smolyan. Marea Mediterana aduce o influenta considerabila asupra climatului.Climatul frumos al zonei face ca Pamporovo sa fie placut si pe timpul veri si pe timpul iernii.
Statiunea are aproape 20 hoteluri.Statiunea are o varietate de partii de ski cu dificultati diferite, intinse pe o distanta de 25 km.Statiunea cuprinde cateva lifturi si o masina de zapada artificiala. Pamporovo este cea mai insorita statiune din Bulgaria, insa cu toate acestea zapada ramane buna pentru a practica ski pentru o perioada lunga de timp.Pamporovo este situata sub varful Snezhanka.
Varful are un turn de televiziune de 156 m inaltime si ofera o incredibila priveliste asupra muntilor Rhodope. Oamenii spun ca in timpul vremii frumoase poti vedea marea Egee de pe varf. Multe din partiile de ski incep din Snezhanka si o iau spre jos.In timpul verii Pamporovo ofera racoare si liniste. Numarul turistilor este mai mic decat cel din timpul ierni, in felul acesta te poti bucura de o liniste adevarata.

Ski la Pamporovo in Bulgaria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu