joi, 4 octombrie 2012

Bagajul meu de vacanta


bagajul-meu-de-vacanta
Știm cu toții ce haos se creează în momentul în care începem să împachetăm pentru a pleca în concediu.
 Tot timpul uităm ceva, sau punem prea multe haine groase când avem parte doar de 38 de grade sau prea multe lucruri care nu ne sunt necesare, doar pentru că ne ghidăm după: “Nu se știe niciodată. Poate ne trebuie!”
Atunci când plecați și cu bebe în vacanță trebuie să fiți mai calculați ca de obicei și să faceți o listă măcar cu o săptămână înainte de plecare, pe care să treceți tot ce credeți că e necesar. Și nu uitați:mai bine tăiați de pe listă decât să uitați să scrieți ceva.Vom încerca să vă spunem ce nu trebuie să vă lipsească din bagajul micuțului atunci când mergeți la piscină, la mare, sau lângă o apă.
Aceste sfaturi vă pot fi un punct de reper atunci când începeți să-i împachetați lucrușoarele.În primul rând aveți nevoie de o geantă care să fie doar a lui. Astfel îi veți dezvolta simțul proprietății și-l veți învăța de mic să aibă grijă de lucrurile personale. Îi puteți achiziționa un troler deoarece este ușor de manevrat și transportat apoi micuțul are nevoie apoi de un prosop/halat de baie care îl vă ajuta să se usuce și îi va proteja și capul.

Bagajul meu de vacanta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu