marți, 9 octombrie 2012

Ofertele cazare pe litoral 2013 sunt gata


cazare-litoral-2013Vara 2012 a fost un an foarte bun pentru litoralul romanesc. Numarul turistilor a crescut cu 15% fata de anul precedent ajungand la peste 1,5 milioane de turisti, fara sa socotim turistii veniti la negru.
Multi turisti au preferat anul acesta sa se cazeze in vile/pensiuni nu numai datorita tarifului mai redus fata de hotel, ci si pentru linistea ce o ofera si trebuie sa recunoastem ca multe vile arata mult mai bine decat vechile hoteluri de pe litoral din oferte cazare Eforie Nord.
Familiile sunt principalii clienti ai vilelor/pensiunilor, aici putand gasi o curte cu gradina pentru copii si uneori loc de joaca. Sa nu uitam ca majoritatea vilelor au bucatarie utilata pentru turisti ceea ce le permite mamicilor sa gateasca pentru puiutii lor, plus ajuta turistii sa nu mai cheltuie asa mult in restaurante.
Multi propietari sunt destul de primitori si cumsecade facand pe turisti sa revina si la anul.Si pentru tineri vilele sunt o atractie, mai bine zis vilele la cheie, impartind pretul vilei la numarul de persoane reiese un tarif destul de convenabil plus avand toata vila la dispozitie cu toate facilitatile acesteia poti avea parte de o vacanta pe cinste plina de distractie.
Cele mai cautate vile sau pensiuni au fost in general cele mai apropiate de plaja sau fix pe plaja,chiar daca tariful a fost putin mai ridicat de cele mai putin apropiate.Una din cele mai cautate vile este Vila Adriano din statiunea Eforie Nord situata chiar pe plaja Belona.

Ofertele cazare pe litoral 2013 sunt gata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu