miercuri, 5 ianuarie 2011

Top 3 Destinatii de Revelion – alese de romani

Locul 3 – Bulgaria

Printre atuurile vecinilor nostri bulgari care au determinat pe romani sa aleaga Bulgaria ca loc de petrecere al Revelionului au fost in primul rand… preturile, apoi serviciile, care de cele mai multe ori au fost net superioare fata de cele din tara noastra. De pilda, pentru 4 nopti, la hotel de 5 stele, in statiunea Nisipurile de Aur, regim all-inclusive + cina festiva desigur, a costat 271 euro/persoana. Au fost si oferte ce costau 215 euro/persoana la hotel de 4 stele.

Locul 2 – Egipt

O destinatie de vacanta si nu una de ski, de aceasta data… unde pentru circa 710 euro turistii au putut beneficia de un sejur cu cazare la hotel de 4 stele, cu zbor inclus.

Locul 1- Austria

Da, vacanta petrecuta la ski a ramas si de aceasta data printre preferintele favorite ale romanilor… de pilda, un sejur de 4 nopti, cu cazare la un hotel de 3 stele, avea preturile cuprinse intre 520 si 700 de euro, bineinteles ca valoarea preturilor a fost influentata de mai multe criterii, dintre care amintim statiunea aleasa, serviciile suplimentare si distanta dintre hotel si partie.

Romanii au mai ales in acest an cluburile, ca loc de distractie, unde au fost oferte variate, cu petreceri deosebite. Petrecaretilor le-au fost puse la dispozitie bauturi de la barul deschis, diferite meniuri si muzica interpretata live (in unele locuri) toate la preturi pe masura ofertelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu