miercuri, 5 ianuarie 2011

Statiunea Busteni - prezentare

Statiunea Busteni, una dintre cele mai renumite zone montane din Romania, se afla pe Valea Prahovei, dispune de numeroase obiective turistice, aer curat si o proveliste ce iti taie rasuflarea, iesind imediat in evidenta crucea de pe varful Caraiman si crestele inalte ale Jepilor Mici si Jepii Mari.

Puteti vizita in Busteni: manastirea Caraiman, la doar 15 minute de telecabina, cascada Urlatoarea la care se ajunde pe o carare de munte in aproximativ 40 minute, telecabina care va poate duce in doar 13 minute la cota 2200m unde se pot vedea renumite monumente naturale: Babele, Sfinxul, Grupul Batranilor.

Daca doriti sa beti un ceai fierbinte, numai bine de vizitat cabana Babele situata la o altitudine de 2206 m, are inclus un restaurant si camere de inchriat pentru turistii care vor sa innopteze aici.

Deasemenea in statiunea Busteni exista o pestera cu lungimea traseului de 2.611 m, teleski, partia Kalinderu, Castelul Cantacuzino, Parcul National Bucegi si nu in ultimul rand traseele montane catre Jepii Mici si Jepii Mari.

Descopera acum mai multe despre Romania turistica, Destinatii Turistice Romania si principalele atractii turistice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu