marți, 3 aprilie 2012

Oferte cazare Romania

Asezat pe malul bratului Sulina, intr-un cadru pitoresc, satul de vacanta CampoEuroClub este un adevarat spatiu de recreere, relaxare si agrement.
Accesul se poate realiza atat pe cale fluviala in maxim 30 min cu ambarcatiunile noastre sau cu pasagerul (prima oprire pe traseul Tulcea-Sulina), cat si terestru, pe drumul national Tulcea-Murighiol pana in localitatea Nufarul (13Km), de unde se va traversa Bratul Sfantul Gheorge cu BAC-ul, urmand apoi un traseu de doar 7 Km pana la CampoEuroClub din Partizani.
Prin serviciile si comfortul oferit, prin locatia sa de exceptie, CampoEuroClub va transforma vacanta in Delta Dunarii intr-o experienta unica, de neuitat.
Veti descoperi culoarea vie si aerul curat al acestui “Paradis al pasarilor”, cum mai este numita impresionanta Delta a Dunarii.
In plus CampoEuroClub dispune de 20 de locuri pentru corturi (6m x 4m) pentru care se asigura dusuri cu apa calda, WC, spalator vase si gratar. Complexul dispune de 25 de locuri de parcare cu plata (2.5 Euro/zi/masina).

Mai multe oferte pe : Oferte cazare 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu